Webinar: "Wat houdt jou nu tegen om een opleiding te volgen tot kattentrimmer?"

Twijfel jij ook al tijden? Zou die opleiding wel wat voor je zijn?Kun je nog leren? Kun je er een inkomen mee verdienen?

Ik weet er zijn ongelooflijk veel mensen die overwegen om kattentrimmer te worden en het nog steeds niet doen. Het enige wat ze doen is rondlopen met deze vragen. 

Dat is helemaal niet nodig, sluit 1 uurtje aan bij het Cats Class webinar. Dan duiken we in al deze vragen en geef ik je alle antwoorden.

Daarna weet jij of je ooit kattentrimmer wil worden of dat je die droom maar laat varen, dan hoef je daar ook niet meer over te piekeren. 

Neem nu een klein besluit, neem deel aan het webinar, schrijf je hier in! En ik help je om het grote besluit echt te nemen. 

 

Wil jij last minute nog meedoen? 

Ga vanavond om 19.00 op deze link  en gebruik het wachtwoord WEBINAR. 

To straks! 

 

Volgende webinar: woensdag 13 Maart om 19.00 uur

In de week voor het webinar ontvang je van mij een mailtje met alle info. Wendy@CatsClass.nl

Twijfel je nog?

Kun je zo lang niet wachten of ga je liever 1 op 1 met mij in gesprek?

Dan bel ik graag een keer met je. Ben maar niet bang, ik ga je niet overhalen om in de opleiding te stappen. We hebben daar beide niets aan als het niet echt bij je past.

Tijdens dit vrijblijvende gesprek help ik je met jouw vragen en twijfels. We gaan kijken of het vak kattentrimmer iets voor jou is, en of deze manier van online / offline opleiding bij jou past.

Menu