Investeer in je toekomst. Maak de carrièreswitch en word kattentrimmer

‘Dan kost je dat 1000 euro per jaar, maar kun je wel lekker paardrijden’ zei een vriendin tegen me. Waarop ik een brok in mijn keel kreeg. Ik wist dat het supplement wat ik mijn paard (Chip) nu gaf, en wat wonderen leek te verrichten, duur was. Maar ik had het lef nog niet gehad om dit op jaarbasis uit te rekenen.

Even slikken en weer doorgaan.

Maar nu het me voorgerekend was kon ik er niet meer omheen. Door Chip aan huis te stallen heb ik de kosten altijd laag kunnen houden. Maar dat was nu verleden tijd. Want het niet geven van dit supplement nu ik heb gezien hoeveel dit zijn lijf verbeterd is natuurlijk geen optie. Zijn rug, die ik toch moet belasten als ik wil gaan rijden, die keer op keer vastslaat, is nog nooit zo los geweest.

Een hobby mag geld kosten

Welzijn voor mijn trouwe viervoeter, maar ook het bekostigen van een hobby zijn moetjes wat mij betreft. Hard werken moeten we allemaal, maar daarnaast moeten we ergens onze ontspanning uithalen. En bij mij is dat al sinds jaar en dag paardrijden. Na een drukke werkdag of -week, of simpelweg wanneer ik zelf niet lekker in mijn vel zit zorgt een ritje op de paardenrug er voor mij voor dat stress weer wegzakt. En daarom mag wat mij betreft een hobby zeker geld kosten.

1000 euro per jaar…

Onderzoek uit 2021 wijst uit dat de gemiddelde Nederlander 1000 euro per jaar uitgeeft aan zijn hobby, daar ga ik met mijn 1000 euro voor enkel een supplementje ;-). Zonder blikken of blozen geven we zo’n 20 euro per week uit aan iets ‘leuks’. Des te meer verbaasd het me dan als ik kattengekken spreek die maar blijven twijfelen over de kattentrimopleiding van Cats Class.

En dan geven we wel uit aan een hobby maar niet aan een carrière switch

Deze veelal dames, zitten niet lekker in hun vel. En dat komt niet omdat ze een hobby missen maar omdat ze gewoon niet op hun plek zitten op hun werk. En dan kan geen hobby goedmaken. Ze kunnen dit probleem zelf oplossen door een carrière switch. Enige maar… De vakopleiding die daarbij hoort kost geld. Ja duh! Sorry, als dit rauw op je dak valt maar hier snap ik nu even niets van.

Iedereen snapt het dat je middelbare school en de scholen die daarna volgde geld kosten. Maar wanneer dan later blijkt dat je met deze opleidingen in een verkeerde baan bent beland willen we er niet meer voor betalen om deze ‘fout’ goed te maken. Dat is toch raar?

Zeg dag tegen die foute baan en ga voor je droombaan als kattentrimmer

Hopelijk zet ik je nu aan het denken, tenminste als jij je herkende in de alinea hierboven. Als je het op deze manier bekijkt, dan hoop ik dat je nu geen kostenplaatje ziet maar een kans. Een kans om die baan gedag te zeggen en de kans om jouw droombaan als kattentrimmer te volgen.

En het mooie is, die foute die financiert die leuke nieuwe

AIs jouw hobby potje al leeg? Geen probleem, vandaag zorgt jouw ‘verkeerde’ baan voor een nieuw potje. Het vakantiegeld wordt vandaag gestort. En zoals ik van de week al hoorde: ‘Ik sla die vakantie dit jaar wel over, die ben je een week later weer vergeten. Van dit geld school ik me liever om, daar heb ik de rest van mijn leven iets aan’.

Heb jij nog een laatste zetje nodig? Of wil je meer weten over de mogelijkheid in termijnen te betalen, zodat er ook nog een kleine vakantie inzit 😉 Vraag dan een gesprek met me aan via www.CatsClass.nl en we maken even een belafspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu