Ja, ik wil kattentrimmer worden. Maar ik kan het niet betalen

‘Van mijn klanten die mij niet kunnen betalen en ervoor hebben moet lenen, weet ik zeker dat het goed komt. Zij voelen de druk om te slagen en gaan dat ook zeker doen.’ Hoorde ik mijn businsesscoach Veronique Prins zeggen.  En dat kon ik alleen maar beamen.

Ik kon de opleiding niet betalen maar ik moest hem wel volgen

Na een jaar met alleen maar kosten in plaats van inkomsten door mijn burn-out kon ik de investering van € 5000,-  in haar traject  niet in 1 keer betalen. Maar ik wist wel dat ik in het traject moest stappen. Na een jaar stilzitten wilde ik weer met mijn bedrijf aan de slag, maar ik wist dat resultaten uit het verleden garantie zouden bieden voor de toekomst. Één van mijn valkuilen is namelijk te hard werken, te veel doen zonder goede basis of richting. En die kon Veronique mij leren dat wist ik zeker.

Extra kosten maar meer nog meer motivatie

Ondanks het feit dat in termijnen betalen nog meer kostte besloot ik in te stappen en als een malle al het geleerde aan te gaan pakken. Op deze manier kon ik ondertussen verder sparen en geld uit mijn bedrijf halen om de termijnen te betalen. En het mooie was hoe beter ik haar tips opvoerde hoe meer geld er vrij zou komen om haar te betalen.

Want iedere maand zat er weer een termijnbetaling in mijn mailbox

En dat was nu net die stok achter de deur waar Veronique het over had tijdens haar lesdag. Want deelnemers die meedoen met een lening hebben, want dat is een termijnbetaling immers, hebben een heel erg goede motivatie om alles uit de opleiding te halen. Want je weet dat er iedere maand weer een rekening op je ligt te wachten voor de volgende termijn.  

Natuurlijk wilde degene die het geld toch al hadden liggen of het hebben geleend uit hun huishoudpotje of spaarrekening ook slagen maar zij hadden deze extra motivatie niet.

Maar waarom geef ik de Cats Class cursisten deze kans niet meer?

Wat me aan het denken zetten over het betalen in termijnen voor de Cats Class opleiding. Want deze vraag krijg ik maar al te vaak. Ik sta hier zeker voor open, maar helaas leerde resultaten uit het verleden dat het me meer gedoe oplevert dan leuke klanten. Dat klinkt hard, maar iedere maand achter je geld aan moeten dat is niks voor mij, dan was ik wel een incassobureau begonnen.

Tijd om mijn mening te herzien en nieuwe gemotiveerde cursisten de kans te geven om kattentrimmer te worden

En toch wil ik het weer gaan proberen. Zeker met de woorden van mijn coach in het achterhoofd. De aankomende maand wil ik met een paar deelnemers voor de vakopleiding: ‘Kattentrimmen in de praktijk PLUS’ een test gaan doen.

Dit selecte groepje krijgt de kans om de vakopleiding in 3 termijnen verdeeld over 12 maanden te gaan betalen. Wil jij deze kans grijpen? Stuur me dan een mailtje.

Slaagt de test dan komt de termijnbetaling terug op de website en zo niet dan blijft het bij deze eenmalige test. Mis deze kans dus niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu