Kattentrimmer, is dat wel iets voor mij?

Grootse plannen maar ook twijfels

Ik kocht paardentrailer. Ik wilde graag iedere week naar de clubles en daarvoor had ik een trailer nodig. Ik heb er een tijdje over getwijfeld want mijn auto was bijvoorbeeld niet sterk genoeg om de trailer te kunnen trekken dus zou ik altijd die van Erik moeten lenen. Daarnaast zou ik ook zijn hulp nodig hebben om mijn paard in de trailer te laden. Beide zaken zijn voor mij als zeer onafhankelijk persoon nogal een ding.

En toch koos ik voor mezelf

Maar ik zette me eroverheen en kocht er toch eentje. Maar van alle plannen die ik ermee had kwam niks terecht. Een jaar lang heeft dat ding me aangekeken, dat krijg je ervan als je een huis met heel veel glas hebt. En toen heb ik de keuze gemaakt, ga ik er dit jaar wel iets mee doen? Nee, prima dan gaat hij weer op Marktplaats.

Doe jij dat ook, of blijf jij jezelf kwellen?

Grote kans dat jij in hetzelfde schuitje zit. Je volgt me al een tijdje. En ziet wekelijks mijn posts voorbijkomen en ontvangt natuurlijk iedere 2 weken weer deze blogs. Elk bericht telt voor jou net zoals die paardentrailer bij mij in de achtertuin. Ieder bericht laat je weer zien wat je mist, wat je eigenlijk zou willen.

Word je kattentrimmer of niet?

Dus laat ik je het eens makkelijk maken. Ik help je met de keuze. Ben jij van plan om dit jaar je droom naar kattentrimmer te volgen? Denk jij dat een baan als kattentrimmer iets voor jou is? Ja, dan moet je dat ook echt gaan doen.

Hij kan altijd weer op Marktplaats

En ja, je loopt het risico dat het niet bij je past. Maar wat heb je dan verloren? Niets toch. Beter geprobeerd en dat het toch niet zo je ding blijft als het überhaupt niet gedaan te hebben en altijd blijven twijfelen. Wat nou als…

Als ik serieus iets wil ga ik het doen. Als ik tot de conclusie kom dat ik het niet wil zet ik er een punt achter.

Neem in elk geval een besluit

Wat ga jij doen, ga je het doen? Schrijf je in voor de vakopleiding: ‘Kattentrimmen in de praktijk’? Ga je het niet doen, zet dan je paardentrailer op Marktplaats en zeur er niet meer over. Wees gelukkig met je keuze voor je huidige saaie baan.

Enne, heb je dan die ene keer toch een trailer nodig, zoals ik nu voor de Eper paarden4daagse vanwaaruit ik dit blog schrijf, tja, dan leen je er gewoon eentje en neem je alle nadelen die daarbij horen voor lief 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu