Lunch & Learn

Herken je dat?

Als jij eindelijk kunt stoppen met het werken met mensen maar eindelijk als kattentrimmer aan de slag kunt gaan. Waardoor jij niet meer zwijmelend en vol zelfmedelijden door je Instagram feed scrolt maar jij juist degene bent die de mooiste foto’s van haar droombaan kan posten.

Jij niet meer alleen je eigen katten kunt helpen met het behouden van een mooie klitvrije vacht, maar ook anderen kattenbaasjes die deze technieken helaas niet beheersen, kunt helpen. Want geloof me, kattentrimmen is een vak en als jij het in de vingers hebt is dat zeker niet vanzelfsprekend. Je kunt iets, wat niet iedereen kan.

Je al die stemmetjes in je achterhoofd, die je er steeds weer van overtuigen om het niet te doen weg kunt vegen. Wanneer je al je vragen en twijfels op tafel kunt gooien, kun je voor eens en altijd overwegen of je het gaat doen of niet. Jij hebt het voor het zeggen al die twijfels kosten je simpelweg teveel energie.

Zit jij nu op het puntje van je stoel?

Dan is deze rondleiding precies op jouw lijf geschreven.

Wat vinden bezoekers van de Lunch & Learn?

Aan het einde van deze Lunch & Learn...

Na deze middag ga je zo geïnspireerd naar huis gaat dat je niet kunt wachten om nog meer te leren over de kat en zijn vacht, zodat jij eindelijk die droom waar kunt maken om zelfstandig als kattentrimmer aan de slag te gaan!

Lunch & Learn

De Lunch & Learn vindt plaats op woensdag 4 oktober van 11.00 tot 13.30 uur in Putten.
Er is plaats voor slechts 5 deelnemers.

Omdat wij de lunch moeten bespreken is het niet meer mogelijk om te annuleren.  Heb je dieetwensen? Geef deze dan gelijk aan ons door. 

Menu