Een dagje meelopen in de kattentrimsalon: ontdek of kattentrimmen iets voor jou is

‘Ik wilde me eigenlijk al inschrijven maar mijn vinger bleef boven de knop hangen, want past een baan als kattentrimmer wel echt bij mij?’ vertelde een (toekomstig) cursist mij tijdens ons belletje. Ze had zojuist een opleiding afgerond en een diploma op zak. Maar helaas zag ze het niet zitten om van dat vak haar beroep te maken. Kattentrimmen leek haar wel leuk, maar om zich nu zomaar weer in de volgende opleiding te storten vond ze ook zoiets. Maar gelukkig voor haar kun je dat eerst eens rustig aftasten met een meeloopdagje in de Cats Only Kattentrimsalon.

Niet op je plek in je baan?

Herken jij je in deze dame? Je hebt een prima baan maar eigenlijk kriebelt er iets. Je zou liever iets anders doen. Maar je lijkt wel op een job hopper want je hebt al vaker na een paar jaar een carrièreswitch gemaakt. Je kunt toch niet zomaar weer jobhoppen?

Liever werken met katten

Katten vind je leuk. Je hebt er zelf een aantal. Je knuffelt je rot en kunt goed uit de voeten met de vachtverzorging van je eigen poezels. Je houdt echt van katten daar ligt het niet aan. Maar kattentrimmen, dat is toch weer even iets anders. Je vraagt je af: ‘Is het wel echt iets voor mij?’

Bezint eer ge begint

Voordat je aan een vakopleiding begint wil je toch wel weten waar je aan begint. Want hoe start je dan zo’n salon? Welke mogelijkheden zijn er? En als je die salon dan eenmaal geopend hebt, wat voor mensen krijg je dan over de vloer? Je wilt immers niet voor niets met dieren gaan werken maar je beseft je maar al te goed dat bij iedere kat ook een mens hoort.

Werk een dagje mee in de kattentrimsalon

Gelukkig is er een manier om deze vragen bij je weg te nemen. Speciaal voor twijfelaars die willen weten of een baan als kattentrimmer echt iets voor hen is, hebben wij een meeloopdag. Je loopt dan een werkdag mee bij mijn trimster in de trimsalon. Met een meeloopdag neem je een kijkje in jouw toekomst.

Doordat er een volle agenda trimklanten op de agenda staat zie je een greep uit een normaal trimbestand. Niet alleen maar makkelijke, lieve katjes met een enkel klitje. Maar ook moeilijkere katten en vervilte vachten zullen grote kans de revue passeren. Net zoals diverse kattenrassen en de bijbehorende verschillende kattenbaasjes.

Leren van de beste

Terwijl jij tijdens het trimmen met je neus boven op de trimtafel staat leer jij al de eerste kneepjes van het vak. En ondertussen krijg jij de mogelijkheid om onze trimster het hemd van het lijf te vragen. Alle vragen rondom het kattentrimmen kun je bij haar neerleggen zodat je aan het einde van de dag ook echt een besluit kan maken.

Word jij kattentrimmer?

‘Nee, ik heb het toch te rooskleurig gezien, ik laat het hierbij.’

Of ‘Jaaaaaa, dit is het! Ik ga het doen, waar kan ik tekenen en hoe snel kan ik starten?’

Nu wil ik niet opscheppen. Maar ik zal je nu al voorspellen dat het de laatste wordt. Je zou de eerste ‘meeloper’ zijn namelijk die achteraf zegt: ‘Het is niets voor mij’. Het is gewoon een te leuk beroep!

Wij helpen jou graag met je keuze

Wil jij je horizon verbreden? En besef jij je ineens dat het leven te kort is om niet te doen wat je leuk vindt, je leeft immers maar één keer.

Grijp dan nu je kans en meld je aan voor een meeloopdag! Plan even een afspraak met me in via deze link. Liever even bellen dan een Zoom? Zet je telefoonnummer erbij dan bel ik je op de afgesproken tijd. Kun je echt niet op tijden uit de kalender? Mail me dan even dan kijken we of we ergens een gaatje kunnen vinden samen.

Tijdens deze belafspraak leg ik je uit hoe de meeloopdag in zijn werk gaat, wat de investering hiervoor is en zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk mee kunt doen. Dit kan zelfs al in de zomervakantie zodat je deze zomer al onderweg kunt naar jouw droombaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu